ua en ru

Суд залишив соратника Саакашвілі Дангадзе під вартою

Суд залишив соратника Саакашвілі Дангадзе під вартою Фото: Северион Дангадзе

До якої дати продовжено арешт не відомо

Апеляційний суд Києва залишив під вартою керівника Київського обласного відділення очолюваної Михайлом Саакашвілі партії "Рух нових сил" Севериона Дангадзе. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Апеляційний суд Києва залишив під вартою Севериона Дангадзе, якому інкримінують статтю 256 (сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їх злочинної діяльності, - ред.) і статтю 110 (держзрада, - ред.)", - написала Сарган.

До якої дати продовжено арешт не відомо.

Нагадаємо, 30 січня Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про продовження строку тримання під вартою соратника Михайла Саакашвілі Севериона Дангадзе на 60 днів.

Як повідомлялося раніше, 4 грудня Служба безпеки України (СБУ) затримала керівника Київського обласного відділення партії "Рух нових сил" Севериона Дангадзе. Чоловік був затриманий на в'їзді в Полтаву, після чого був доставлений в ізолятор СБУ в Києві. 6 грудня його заарештували на 2 місяці. 19 грудня Апеляційний суд міста Києва за відсутність документів переніс розгляд апеляційної скарги захисників Дангадзе на 28 грудня.