ua en ru

Суд залишив у силі рішення про заставу в 3 млн гривень для Тамразова

Суд залишив у силі рішення про заставу в 3 млн гривень для Тамразова Фото: Олексій Тамразов (РБК-Україна)

Захист намагався оскаржити запобіжний захід для Тамразова після затримання на хабарі

Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення про заставу в 3 млн гривень для власника видання Insider і колишнього топ-менеджера "Укргазвидобування" Олексія Тамразова. Про це йдеться в повідомленні на порталі "Судова влада України".

Повідомляється, що сьогодні Апеляційний суд розглянув скаргу захисту Тамразова на рішення Печерського районного суду Києва, яким щодо нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 3 млн гривень застави.

"За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду Києва від 10 серпня 2018 залишено без змін, апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Тамразова - без задоволення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 серпня Тамразова затримали на спробі дати хабар прокурора. Через кілька днів він вийшов з СІЗО після внесення застави в 3 млн гривень.

Пізніше Тамразова повторно затримали співробітники Генпрокуратури вже по справі про злочинну організацію Януковича. Через тиждень він вийшов під заставу в 20 млн гривень.