ua en ru

Суд залишив у силі вирок винуватцю ДТП, в якому загинула сестра Ноздровської

Суд залишив у силі вирок винуватцю ДТП, в якому загинула сестра Ноздровської Фото: Ірина Ноздровська (Facebook)

Таким чином, винуватця ДТП засуджено до 7 років позбавлення волі

Київський апеляційний суд залишив у силі вирок винуватцю смертельної ДТП, внаслідок якої загинула сестра правозахисниці Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Так, суд залишив без змін вирок суду першої інстанції.

"Київським апеляційним судом залишено без змін вирок Обухівського районного суду Київської області від 24 жовтня 2018 року у резонансній справі за фактом вчинення смертельної ДТП, внаслідок якої загинула С. Сапатинська. Подія сталася 30 вересня 2015 року в с. Демидів. Тоді її насмерть збив автомобіль, за кермом якого перебував житель села Демидів Д. Россошанський", - зазначили у прокуратурі.

Так, вироком суду винуватця ДТП засуджено до 7 років реального позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Нагадаємо, Тимчасова слідча комісія Верховної ради щодо нападів на активістів може сприяти початку нового досудового розслідування у справі по вбивству Ірини Ноздровської.

Як писало РБК-Україна раніше, Шевченківський райсуд Києва продовжив на два місяці арешт обвинуваченого у вбивстві Ноздровської Юрія Россошанського.

Так, 1 січня 2018 року у Київській області в одній з річок правоохоронці знайшли тіло правозахисниці. Юрист кілька років вела справу про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку у вересні 2015 року збив Дмитро Россошанський - племінник районного судді. На момент ДТП він перебував у стані наркотичного сп'яніння.