ua en ru

Суд залишив Єфремова під вартою на 2 місяці

Суд залишив Єфремова під вартою на 2 місяці Фото: Олександр Єфремов ("УНІАН")

Зараз матеріали справи проти Єфремова становлять 20 томів

Апеляційний суд міста Києва залишив екс-"регіонала" Олександра Єфремова під вартою на 2 місяці (до 24 листопада), скасувавши тим самим апеляційну скаргу сторони захисту на встановлений раніше запобіжний захід. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Заслухавши пояснення сторін - учасниць процесу, дослідивши матеріали справи, колегія суддів постановила у задоволенні скарги адвокатів підозрюваного Єфремова Олександра Володимировича - відмовити. Рішення Печерського райсуду Києва залишити без змін... Постанова оскарженню не підлягає", - ухвалив головуючий суддя.

Зазначимо, що Єфремов заарештований постановою Печерського суду Києва строком на 60 діб - до 24 листопада.

"Я не знаю, чому мовчить президент Порошенко, він що, не знає, що діється в країні? Будь-кого, хоч журналіста, хоч військового можуть взяти і на підставі лише статті у кодексі посадити у в'язницю", - заявив Єфремов.

Він обурився позицією звинувачення щодо того, що міг впливати на дії мера Луганська.

"Як я, народний депутат, міг впливати на мера (Луганська, - ред.)! Нісенітниця собача!", - обурився він.

Зазначимо, суддя зробив зауваження Єфрефомову на його емоційні висловлювання і пригрозив видалити із зали суду за скандал.

Відзначимо, що засідання суду почалося з двогодинним запізненням.

У той же час прокурор Павло Кожухівський повідомив, що досудове розслідування буде завершено через 2 місяці.

"Плануємо найближчим часом (завершити досудове розслідування, - ред.), коли допитаємо свідків, яких планували допитати і коли отримаємо результати судових експертиз. Думаю, це приблизно два місяці", - сказав він.

Кожухівський додав, що зараз матеріали справи проти Єфремова становлять 20 томів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 вересня Печерський районний суд Києва продовжив арешт екс-"регіонала" Єфремова терміном на 2 місяці.