ua en ru

Суд залишив під арештом одного з фігурантів справи "Стіни"

Суд залишив під арештом одного з фігурантів справи "Стіни" Фото: суд (Pixabаy)

Апеляційний суд Києва відхилив скаргу фігуранта справи "Стани" Олександра Атаманюка

Апеляційний суд Києва відхилив скаргу фігуранта справи "Стіни" Олександра Атаманюка. Про це йдеться в ефірі телеканалу "Прямий".

"Олександр Атаманюк буде і надалі залишатися в слідчому ізоляторі до 6 жовтня. На таких же умовах, що він може вийти під заставу в 3,2 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією телеканалу, під час засідання сторона захисту апелювала тим, що обвинувачений не віддавав прямих наказів підрядникам і не підписував з ними на пряму договору, тому він ніяк не може бути причетний.

У свою чергу, сторона обвинувачення заявила, що в ході розслідування було зафіксовано безліч дзвінків Атаманюка у фірми підрядників.

Також прокурори говорили про те, що його не можна випускати з-під арешту, тому що у нього є зв'язки в прикордонній службі, а за його декларації можна побачити, що у його сім'ї є кошти виїхати за кордон.

Крім того, прокурори повідомили, що по цій справі проходить сім чоловік і всі вони відмовляються давати свідчення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський райсуд Києва заарештував двох чиновників Державної прикордонної служби України Володимира Целко і Олександра Атаманюка, які є фігурантами справи "Стіни".