ua en ru

Суд оштрафував заступника голови НАЗК на 6,8 тис. гривень за вчинення корупційного правопорушення

Суд оштрафував заступника голови НАЗК на 6,8 тис. гривень за вчинення корупційного правопорушення Фото: Руслан Радецький (facebook.com/NAZKgov)

Заступника голови НАЗК притягнуто до адміністративної відповідальності

Дніпровський районний суд міста Києва оштрафував заступника голови Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) Руслана Радецького на 6,8 тис. гривень за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Департаменту захисту економіки Національної поліції України у Facebook.

"Заступника голови НАЗК Радецького Р. С. притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення: штраф 6 800 гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Радецький звинувачувався у вчиненні правопорушення за частинами 1 та 2 статті 172-7 КУпАП (неповідомлення та вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів).

Заступника голови НАЗК Радецького Р.С. притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення: ШТРАФ 6 800 гривень.

Опубліковано Департамент захисту економіки Національної поліції України 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) за результатами повної перевірки декларації мера міста Покровськ Донецької області Требушкина Руслана Валерійовича за 2015 рік направило до прокуратури Донецької області обґрунтований висновок про корупційне правопорушення.

За результатами перевірки НАПК встановило, що Руслан Требушкин при складанні та поданні декларації 2015 року порушив вимоги пунктів 2, 3, 4, 5, 7, 8 і 9 частини першої статті 46 Закону України "Про запобігання корупції".