ua en ru

Суд оголосить вирок "Доктору Пі" 14 лютого

Сихівський районний суд м. Львова оголосить вирок стосовно Андрія Слюсарчука, більше відомого як "Доктор Пі", 14 лютого 2014 р.

Сихівський районний суд м. Львова оголосить вирок стосовно Андрія Слюсарчука, більше відомого як "Доктор Пі", 14 лютого 2014 р. Про це повідомила прес-служби Генеральної прокуратури України.

Слюсарчук обвинувачується у використанні підроблених документів, здійсненні незаконної лікувальної діяльності, пов'язаної із заподіянням потерпілим тяжких тілесних ушкоджень та вбивством з необережності двох хворих, а також заволодінні шляхом обману і зловживання довірою чужим майном.

Як повідомив державний обвинувач, старший прокурор відділу Генеральної прокуратури України Олександр Прокопов, в судових дебатах, проведення яких завершено 31 січня 2014 р., державним обвинувачем запропоновано суду визнати Слюсарчука винним у вчиненні 5 епізодів незаконної лікувальної діяльності, 2 епізодів вбивства з необережності, 9 епізодів використання ним завідомо підроблених документів та 5 епізодів заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство).

"З урахуванням особи Слюсарчука, ступеню тяжкості вчинених ним злочинів та обставин, які обтяжують покарання, державним обвинувачем суду запропоновано визнати його винним у вчиненні кримінальних правопорушень та призначити покарання у виді 8 років позбавлення волі", - сказав Прокопов.

Також він додав, що державним обвинувачем запропоновано суду задовольнити цивільні позови потерпілих по стягненню з обвинуваченого Слюсарчука грошових коштів, якими він протиправно заволодівав.