ua en ru

Суд зобов’язав Власенка виплатити 7 млн грн Окунській

Суд зобов'язав екс-нардепа Сергія Власенка виплатити 7 млн грн Наталії Окунській в рамках судової справи про розлучення. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Суд зобов'язав екс-нардепа Сергія Власенка виплатити 7 млн грн Наталії Окунській в рамках судової справи про розлучення. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Суд першої інстанції ухвалив рішення про виплату Окунській половини вартості арештованого раніше будинку. При цьому розмір призначеної компенсації становить 7 млн грн, що удвічі перевищує суму, встановлену офіційною експертизою", - йдеться в повідомленні.

На думку партії, мета цього рішення - заборонити Власенку виїзд за кордон, щоб позбавити екс-прем'єра Юлію Тимошенко головного голосу захисту за межами України.

Колишня дружина Сергія Власенка Наталія Окунська домоглася арешту квартири екс-чоловіка, оскільки вважає, що "захищала права дитини". За словами самої Окунської, гроші підуть на допомогу дітям, яких покинули батьки.

"Епопея підходить до кінця, - зазначила вона. - Суд виніс рішення, що Власенко повинен виплатити половину вартості будинку, 1/2 якого вже офіційно належить мені і дітям. Діти, включаючи його рідну дочку, жити з ним на одній території не захотіли, я - теж".

Вона також пообіцяла знову домогтися для Власенка заборони на виїзд з країни, якщо той не виконає судове рішення. Крім того, жінка повідомила, що збирається продати заарештовану нерухомість свого колишнього чоловіка.

Зазначимо, що фотомодель Наталя Окунська жила в шлюбі з Сергієм Власенком протягом декількох років. У 2008 році шлюб, результатом якого стало народження доньки Поліни, розпався. Потім Окунська відсудила у адвоката половину майна. Але той відмовився виконувати рішення суду, за що йому заборонили виїжджати з країни.

У червні Наталя Окунська заявила, що Печерський районний суд Києва задовольнив її позов до Сергія Власенка, збільшивши розмір аліментів до 10 тис. грн. У серпні того ж суд заарештував золотий годинник адвоката, щоб компенсувати частину позову.