ua en ru

Суд об'єднав розгляд запобіжного заходу для Корбана скаргу на незаконне затримання

Суд об'єднав розгляд запобіжного заходу для Корбана скаргу на незаконне затримання Фото: суд над Геннадієм Корбаном

Таке рішення ухвалила суддя Лариса Цокол

Печерський районний суд міста Києва об'єднав розгляд клопотання слідчого ГСУ ГПУ Макєєва про обрання запобіжного заходу для затриманого лідера УКРОПа Геннадія Корбана і розгляд скарги захисту підозрюваного на його незаконне затримання в одне судове провадження. Відповідне рішення ухвалила суддя Лариса Цокол, передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомила адвокат Корбана Євгенія Кравчук, захист лідера УКРОПа надали можливість ознайомитися з матеріалами справи і звинуваченням.

"Нарешті прокурорів зобов'язано ознайомити адвокатів з матеріалами справи та звинувачення, які висувають Корбана", - написала адвокат.

Суддя об'єднала 2 процеси - скаргу адвокатів щодо незаконного утримання Корбана і клопотанням щобо міри запобіжного захо...

Posted by Yevheniya Kravchuk on 5 ноября 2015 г.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва сьогодні відхилив клопотання захисту Геннадія Корбана щодо відводу слідчого судді Лариси Цокол, яка повинна була встановити запобіжний захід для затриманого Корбана.

Вчора Печерський районний суд Києва почав розгляд скарги адвокатом на незаконне затримання Корбана, однак суд перенесли на сьогодні, 5 листопада.