ua en ru

Суд над Насіровим відбудеться сьогодні о 9:30, - нардеп

Суд над Насіровим відбудеться сьогодні о 9:30, - нардеп Фото: суд над Романом Насіровим продовжиться сьогодні

Суд над Насіровим буде проходить у Солом'янському районному суді Києва

Суд над відстороненим головою Державної фіскальної служби України Романом Насіровим відбудеться сьогодні, 6 березня 2017 року, у Солом'янському районному суді Києва в 9:30. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Мустафа Найєм.

Як повідомив Найєм, в очікуванні суду Насіров вже дав кілька інтерв'ю, разом з тим, будівлю суду він не залишав.

"Перші дванадцять годин акції пройшли спокійно і мирно. Підозрюваний Роман Насіров все ще знаходиться в будівлі суду, не скаржився, навіть дав кілька інтерв'ю і все ще чекає своєї долі", - повідомив нардеп.

Також Найєм додав, що за його інформацією, Насіров і його адвокати згодні, щоб засідання суду (і щодо відведення судді і по обранню запобіжного заходу) проходили в будівлі Солом'янського суду.

"Відлучуся на пару годин, вмитися і прийти в себе. Повернуся до початку засідання о 9:30 - Якщо вірити адвокатам, підозрюваний і захист згодні, щоб засідання суду (і щодо відведення судді і по обранню запобіжного заходу) проходили в будівлі Солом'янського суду за адресою Вознесенський узвіз, 10 (колишнє приміщення Шевченківського суду)", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Насіров буде перебувати під наглядом правоохоронців до рішення суду.