ua en ru

Суд наклав арешт на нежитловий будинок та паркінг в Києві у справі про розкрадання коштів Приватбанку

Суд наклав арешт на нежитловий будинок та паркінг в Києві у справі про розкрадання коштів Приватбанку Фото: "ПриватБанк" (УНІАН)

Суд ухвалив клопотання прокурора про арешт нежитлових приміщень житлово-офісного будинку та підземного паркінгу

Печерський районний суд Києва 4 вересня наклав арешт на будівлю ТОВ "Поділ-Нерухомість", де знаходяться офіси ТОВ "Телерадіокомпанія" Студія 1+1, у справі про розкрадання коштів у "Приватбанку". Про це йдеться у відповідному рішення суду.

"З матеріалів клопотання вбачається, що службові особи ПАТ КБ "ПриватБанк", шляхом зловживання своїм службовим становищем протягом 2014 року вчинили заволодіння чужим майном, а саме державними коштами Національного банку України в сумі понад 19 млрд гривень, виділеними на рефінансування ПАТ КБ "ПриватБанк" в особливо великих розмірах", - йдеться в матеріалах суду.

Зокрема, суд ухвалив клопотання прокурора про арешт нежитлових приміщень житлово-офісного будинку та підземного паркінгу в Києві на вулиці Кирилівська, 23, які належать ТОВ "Поділ-Нерухомість".

Зазначено, що постанова суду може бути оскаржене протягом п'яти днів з дня його оголошення.

Нагадаємо, раніше у Національному банку України заявили, що не зверталися до орендаря ТОВ "Телерадіокомпанія" Студія 1+1", ні до орендодавця ТОВ "Поділ-нерухомість" з вимогою звільнити приміщення на вул. Кирилівській, 23 у Києві.

"Національний банк розцінює поширення подібної маніпулятивною і спотвореної інформації про нібито виселення ТОВ "Телерадіокомпанія" Студія 1+1" з приміщення на вулиця Кирилівська, 23 спробою вплинути на рішення Національного банку в частині погашення кредиту, майновим поручителем якого є ТОВ "Поділ-Нерухомість", - заявили в НБУ.