ua en ru

Підготовче засідання по справі ГРУшників Єрофєєва і Александрова пройде 3 листопада

Підготовче засідання по справі ГРУшників Єрофєєва і Александрова пройде 3 листопада Фото: Євген Єрофєєв і Олександр Александров

Про це повідомила адвокат одного з ГРУшників

Підготовче засідання Голосіївського районного суду Києва з розгляду кримінального провадження проти офіцерів Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Росії Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва відбудеться 3 листопада. Про це в Facebook повідомила адвокат одного з ГРУшників Оксана Соколовська.

"03.11.2015 р. О 09:00 відбудеться підготовче засідання по кримінальному провадженню щодо Єрофєєва і Александрову. Предмет розгляду обвинувальний акт Головної військової прокуратури ГПУ з реєстром. Як всі пам'ятають підсудність визначена ВССУ у Голосіївському районному суді міста Києва, головуючий суддя у справі - Дідик", - йдеться в повідомленні.

03.11.2015г. В 09.00 состоится подготовительное заседание по уголовному производству относительно Ерофеева и Александров...

Posted by Оксана Соколовская on 26 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше Апеляційний суд Києва залишив під вартою російського ГРУшника Євгена Єрофєєва і не пом'якшив йому міру запобіжного заходу.