ua en ru

Суд почав засідання з переобрання запобіжного заходу Мосійчуку

Суд почав засідання з переобрання запобіжного заходу Мосійчуку Фото: Ігор Мосійчук

Суд на прохання Мосійчука оголосив перерву до 19:00

Печерський суд Києва розпочав засідання з переобрання запобіжного заходу народному депутату України Ігорю Мосійчуку. Про це повідомляє прес-служба Мосійчука в Facebook.

"Заступник начальника слідчого управління ГПУ Сергій Кізь просить про продовження строку тримання під вартою. З Мосійчуком встановлена відео-зв'язок. Суддя Лариса Цокол. Ігор Мосійчук заявив про те, що він не ознайомлений з предметом розгляду суду, його матеріалами і, відповідно, не мав можливість підготувати стратегію захисту зі своїми захисниками. Також він заявив, що вчора прокурор ГПУ Наливайко заявив Мосійчуку, що "домовиться з суддею Цокол". При цьому жодних повідомлень, як того вимагає процедура Мосійчук не отримував", - йдеться в повідомленні.

Мосійчук попросив оголосити перерву, і дати йому можливість поспілкуватися з захисниками і додатково залучити адвоката Олега Курчин. Суд оголосив перерву до 19:00.

Розпочалось засідання Печерського суду по переобранню міри запобіжного заходу народному депутату Ігорю Мосійчуку. Заступ...

Posted by Ігор Мосійчук on 11 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генерального прокурора України Віктора Шокіна викликали на наступне засідання суду над Ігорем Мосийчуком.