ua en ru

Суд розпочав розгляд по суті справи командира батальйону "ОУН" Коханівського

Суд розпочав розгляд по суті справи командира батальйону "ОУН" Коханівського Фото: Микола Коханівський (facebook.com/Микола Коханівський)

У розгляді справи оголошено перерву до 18 квітня

Святошинський районний суд Києва 28 березня розпочав розгляд по суті справи командира добровольчого батальйону "ОУН" Миколи Коханівського, який обвинувачується в хуліганстві. Про це повідомила прес-служба суду.

Під час судового засідання було встановлено порядок дослідження доказів.

"Заслухавши думки сторін судового процесу, головуючий по справі суддя Бандура І.С. ухвалив встановити повний порядок дослідження доказів", - йдеться в повідомленні.

Передусім суд має намір дослідити письмові докази, які будуть надані сторонами обвинувачення та захисту, після цього допитає потерпілого у справі, свідків, які будуть заявлені сторонами, і на завершення - обвинуваченого Коханівського, який заявив про бажання давати суду покази лише після дослідження всіх письмових доказів, допиту потерпілого та всіх свідків.

Після встановлення порядку дослідження доказів прокурором було заявлено клопотання про оголошення перерви для підготовки письмових доказів.

У зв’язку з клопотанням прокурора було оголошено перерву у розгляді справи до 14:00 18 квітня 2018 року.

Нагадаємо, 1 березня 2018 року командиру добровольчого батальйону "ОУН" Миколі Коханівському було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у певний час доби без застосування електронних засобів контролю.

Спочатку розгляд по суті справи був призначений на 5 березня, однак його було перенесено на 28 березня.