ua en ru

Суд почав розгляд клопотання щодо продовження строку тримання під вартою Рубана

Суд почав розгляд клопотання щодо продовження строку тримання під вартою Рубана Фото: суд над Рубаном (РБК-Україна)

Рубана підозрюють у підготовці терактів

Шевченківський районний суд Києва почав розгляд клопотання про продовження строку тримання під вартою щодо Володимира Рубана, підозрюваного у підготовці терактів. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання про продовження строку тримання під вартою відносно Рубана.

Суд почав розгляд клопотання щодо продовження строку тримання під вартою РубанаСуд почав розгляд клопотання щодо продовження строку тримання під вартою РубанаСуд почав розгляд клопотання щодо продовження строку тримання під вартою Рубана

Фото: суд над Рубаном (РБК-Україна)

Нагадаємо, Рубана підозрюють за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 258, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Як відомо, 8 березня представники правоохоронних органів затримали Рубана під час його спроби потрапити на територію України з так званої "ДНР". Під виглядом переселенця він намагався провезти цілий арсенал зброї, який був захований в меблів.

Рубан при обранні запобіжного заходу у Шевченківському райсуді заперечував, що йому було відомо про зброю в автомобілі.

24 травня 2018 року колегія суддів розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту Рубана на рішення суду про його арешт до 2 липня. Апеляційний суд залишив Рубана під вартою.