ua en ru

Суд почав обирати запобіжний захід Гужві 

Суд почав обирати запобіжний захід Гужві  Фото: Ігор Гужва (УНІАН)

Сторона обвинувачення просить суд про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Шевченківський районний суд міста Києва розпочав розгляд клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу головному редактору видання "Страна.ua" Ігорю Гужві, передає кореспондент РБК-Україна.

Сторона обвинувачення просить суд про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з встановлення застави у розмірі понад 3 мільйони гривен.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту фігуранту у справі головного редактора видання "Страна.ua" Ігоря Гужви.

"Він почав співпрацювати з органами прокуратури та надавати покази. Суд задовольнив клопотання, застосувавши щодо нього цілодобовий домашній арешт на території міста Харкова", - заявила прес-секретар прокуратури міста Києва Надія Максимець.

Сторона обвинувачення змінила свої вимоги щодо обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового арешту другому підозрюваному у справі через його згоду піти на співпрацю зі слідством і надати викривальні покази.