ua en ru

У Криму "суд" продовжив арешт трьом "українським диверсантам" ще на два місяці

У Криму "суд" продовжив арешт трьом "українським диверсантам" ще на два місяці Фото: "суд" Криму продовжив арешт трьох активістів

Володимир Дудка, Дмитро Штибліков і Олексій Бессарабов будуть перебувати під арештом до 8 липня

"Київський районний суд" Сімферополя продовжив арешт ще на два місяці, до 8 липня, трьом "українським диверсантам" Володимиру Дудці, Дмитру Штыбликову і Олексію Бессарабову. Про це повідомила "Кримська правозахисна група" на сторінці Facebook.

Відповідну постанову винесла 2 травня 2017 "суддя" Ольга Кузнєцова.

Трьох кримчан звинувачують у "підготовці диверсій" на території окупованого Криму.

Правозахисники повідомляють, що засідання проходили в маленькому залі суду, розрахованому на 5-6 присутніх.

Затриманим кримчанам Володимиру Дудці, Дмитру Штыбликову і Олексію Бессарабову, яких звинувачують у підготовці диверсій...

Опубліковано Crimean Human Rights Group 2 травня 2017 р.

За словами родичів Штиблікова, адвокат за призначенням привів до суду двох осіб, представив їх своїми помічниками і наполягав, щоб вони були присутні на засіданні. Слідчий підтримав адвоката. У підсумку, не всі родичі Штиблікова змогли бути присутніми у залі суду. При цьому сам адвокат не залишився на оголошення рішення.

Родичі Дудки повідомили, що він схуд і змарнів.

"Напередодні суду Володимира Дудку в СІЗО відвідав представник російського омбудсмена. Родичі сподіваються, що тепер зможуть передати в СІЗО Володимиру, у якого після затримання загострилися одразу кількох хронічних захворювань, необхідні ліки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в аннексированном Криму 3 травня продовжиться суд над журналістом Семеною.