ua en ru

"Суд" Криму заарештував одного з затриманих сьогодні активістів

"Суд" Криму заарештував одного з затриманих сьогодні активістів Фото: "суд" Криму заарештував кримськотатарського активіста (facebook.com/petroporoshenko)

Активіста заарештували на 10 діб

"Суд" Криму заарештував на 10 діб одного з затриманих сьогодні активістів Енвера Кроша. Про це йдеться у повідомленням організації "Кримська солідарність" у Facebook.

"Енвер Крош - 10 діб арешту", - йдеться в повідомленні.

ОНОВЛЮВАНИЙ ПОСТ UPD_22 Енвер Крош - 10 діб арешту. UPD_21 Суд у Эбазера Іслямова - йде допит другого свідка...

Опубліковано Кримська солідарність 24 січня 2018 р.

Як наголошується, кримськотатарського активіста звинувачують в адміністративному правопорушенні за ч. 1 ст. 20.3 російського кодексу (пропаганда або публічне демонстрування атрибутики або символіки екстремістських організацій).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Криму сьогодні, 25 січня 2018 року, після нових обшуків у кримських татар затримали двох активістів Енвера Кроша і Ебазера Іслямова.

Кроша доставили у відділення "поліції" Джанкоя, а Іслямова затримали після обшуку представниками центру з протидії екстремізму. В останнього вилучили телефон, планшет і ноутбук. Йому викликали швидку допомогу через сильного головного болю. До цього "поліцію" повідомили про наявність у активіста пухлин в голові.