ua en ru

У Криму після нових обшуків у кримських татар затримали двох активістів

У Криму після нових обшуків у кримських татар затримали двох активістів Фото: у Криму проходять нові обшуки (facebook.com/petroporoshenko)

Одного з кримських татар могли затримати нібито за підозрою в екстремізмі

В окупованому Криму сьогодні, 25 січня 2018 року, після нових обшуків у кримських татар затримали двох активістів Енвера Кроша та Ебазера Іслямова. Про це йдеться в повідомленні групи "Кримська солідарність" у Facebook.

Повідомляється, що обшуки пройшли у Енвера Кроша в Джанкої та у Ебазера Іслямова в селі Розливи Нижньогірського району. Кроша доставили до відділення поліції" Джанкоя, а Іслямова затримали після обшуку представниками центру з протидії екстремізму. В останнього вилучили телефон, планшет і ноутбук. Також повідомляється, що йому викликали швидку допомогу через сильний головний біль. До цього "поліції" повідомили про наявність у активіста пухлин у голові.

ОБНОВЛЯЕМЫЙ ПОСТ UPD_6 Эбазеру Ислямову вызывали Скорую помощь. Врачи приезжали в РОВД и затем по телефону сообщили суп...

Опубліковано Крымская солидарность 24 січня 2018 р.

Нагадаємо, 23 січня співробітники Федеральної служби безпеки (ФСБ) Росії проводили обшуки в анексованому Криму в будинках кримських татар і затримали Ісмаїла Рамазанова. Затриманому пред'явлено звинувачення в пропаганді екстремізму