ua en ru

Суд над Корбаном: оголошено технічну перерву після відведення судді

Суд над Корбаном: оголошено технічну перерву після відведення судді Фото: суд над Корбаном

Слухання поновилося з новим суддею Кузьміним

Новозаводський суд Чернігова оголосив ще одну перерву в ході засідання, на якому розглядають обрання запобіжного заходу лідеру УКРОПу Геннадію Корбану. Про це передає місцеве видання 0462.

"Слухання поновилося з новим суддею Кузьміним. Адвокати Геннадія Корбана вимагають документ, який би підтверджував, що цей суддя має повноваження для розгляду справи в позаурочний час", - зазначає видання.

Повідомляється, що в засіданні оголошено технічну перерву, так, як в канцелярії суду будуть вивчати це питання.

Також, за інформацією видання, адвокати Корбана заявляють новий відвід судді через те, що він не подав усі документи, які підтверджують його повноваження на розгляд справи в неробочий час.

Оголошено 20-хвилинну перерву для того, щоб захист оформила клопотання письмово.

Зазначимо, сьогодні, 2 листопада, у Новозаводському районному суді міста Чернігова проходить засідання суду щодо обрання запобіжного заходу Геннадію Корбану.

Як повідомлялося, Новозаводський суд міста Чернігова продовжив засідання, на якому розглядається обрання запобіжного заходу лідеру УКРОПу Геннадію Корбану. Однак, зазначалося, що до моменту розгляду можливого відводу судді слухання тривати не може.

Раніше суд оголосив перерву на 20 хвилин для підготовки подання про відвід суддів, які розглядають обрання запобіжного заходу Корбану.

Також повідомлялося, що у ході засідання суду у Чернігові адвокати Корбана вимагали надати документи щодо представників сторони обвинувачення, які б підтверджували.

Раніше повідомлялося, що суд над Корбаном не може розпочатися через переповненість приміщення.

Нагадаємо, 31 жовтня СБУ і ГПУ почали спецоперацію з розслідування діяльності лідера партії УКРОП Геннадія Корбана. Політику пред'явили підозри за чотирма статтями Кримінального кодексу: ст. 255 - створення злочинної організації, ч. 5 ст. 191 - привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах; ч. 3 ст. 349 - викрадення людей і ч. 2 ст. 289 - незаконне заволодіння автомобільним транспортом.