ua en ru

Суд над Корбаном: оголошено перерву для ознакомления адвокатів з матеріалами справи

Суд над Корбаном: оголошено перерву для ознакомления адвокатів з матеріалами справи Фото: Геннадій Корбан

Перерву оголошено на три години

Печерський районний суд Києва задовольнив прохання захисту лідера УКРОПУ Геннадія Корбана і оголосив у судовому засіданні перерву на три години для надання можливості адвокатам ознайомитися з матеріалами кримінального провадження. Відповідне рішення ухвалила суддя Лариса Цокол, передає кореспондент РБК-Україна.

"Оголошується перерва на три години для того, щоб сторона захисту разом з підозрюваним могла сформулювати свою правову позицію", - повідомила Цокол.

Також вона заявила, що стороні захисту і вручаються підозрюваному матеріали справи.

"Підозрюваному і його захисникам вручається матеріали, які поки що оглядалися, а також надається в присутності мого помічника ознайомитися з тими матеріалами, які знаходяться в слідчого судді для здійснення стороною захисту своїх процесуальних обов'язків", - сказала суддя.

Разом з тим після огляду деяких матеріалів справи адвокат Корбана Оксана Томчук викликала в зал Печерського районного суду працівників поліції. Як пояснили захисники, після ознакомления захисту з матеріалами кримінального провадження, вони виявили службове підроблення підпису слідчого.

"На різних документах підпису однієї і тієї ж особи різні", - пояснив адвокат.

Нагадаємо, в ході засідання Печерського районного суду Києва представник прокуратури пос клопотання провести розгляд питання про обрання запобіжного заходу Геннадія Корбана в закритому судовому засіданні.