ua en ru

Суд над Коханівським: засідання перенесли на 25 січня

Суд над Коханівським: засідання перенесли на 25 січня Фото: суд над Коханівським

Коханівського затримали за інцидент зі стріляниною з незареєстрованої травматичної зброї

Святошинський районний суд Києва переніс засідання у справі лідера "Добровольчого руху ОУН" Миколи Коханівського на 25 січня. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Зазначимо, Коханівського затримали за інцидент зі стріляниною з незареєстрованої травматичної зброї в Києві 21 жовтня.

"Суддя Іван Бандура прийняв це рішення, оскільки обвинувачений і його захисник подали клопотання про перенесення через неявку в суд потерпілого Руслана Качмали", - йдеться в повідомленні.

Тим часом прокурор Яніна Паламарчук в суді не підтримала клопотання про перенесення і зазначила, що засідання можна проводити, оскільки неявка потерпілого не перешкоджає розгляду справи.

Встановлено, що 21 жовтня у Києві біля станції метро "Академмістечко" правоохоронці затримали командира добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського після стрілянини і зіткнення з Качмалою, в результаті чого одна людина отримала поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід ще шістьом учасникам заворушень в Святошинському районному суді Києва, коли в ніч з 23 на 24 жовтня 2017 року під час розгляду справи лідера "Добровольчого руху ОУН" Миколи Коханівського його прихильники заблокували зал засідань.