ua en ru

Суд над Коханівським: ще 6 учасникам заворушень обрали запобіжний захід

Суд над Коханівським: ще 6 учасникам заворушень обрали запобіжний захід Фото: суд (Pixabey)

Одному з підозрюваних обрали особисте зобов'язання

Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід ще шістьом учасникам заворушень у Святошинському районному суді Києва, коли в ніч з 23 на 24 жовтня 2017 під час розгляду справи лідера "Добровольчого руху ОУН" Миколи Коханівського його прихильники заблокували залу засідань. Про це повідомляє прес-служба суду на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Вказано, що клопотання слідчих про застосування запобіжних заходів у вигляді домашнього арешту були задоволені в п'яти випадках із шести, при цьому одному з учасників обрали особисте зобов'язання.

Результати розгляду клопотань про застосування запобіжних заходів особам, затриманим у Святошинському районному суді м.К...

Опубліковано Шевченківський районний суд міста Києва 27 жовтня 2017 р.

Зазначається, що підозрюваному Малафаю В.В. обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 23:00 до 7:00 години, Шевчуку В.Р., Виниченку О.І., Чепелянському Є.Ю., Живодьору С.В. — з 22:00 до 7:00, Туренку А.М., — цілодобовий. При цьому Виниченку О.І. обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Нагадаємо, раніше Шевченківський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід трьом затриманим при зіткненнях у Святошинському райсуді вночі 24 жовтня.

23 жовтня прихильники керівника добровольчого руху ОУН Миколи Коханівського, якому Святошинський райсуд Києва обирав запобіжний захід, заблокували зал судових засідань. Слідчі Шевченківського управління поліції у вівторок, 24 жовтня, оголосили підозри шести активним учасникам подій під Святошинським районним судом в Києві.