ua en ru

Суд над Коханівським: один з учасників заворушень перебував у розшуку

Суд над Коханівським: один з учасників заворушень перебував у розшуку Фото: поліція (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Чоловіка планують затримати за підозрою в хуліганстві

Один з учасників заворушень у Святошинському районному суді Києва, де 23 жовтня відбувалося обрання запобіжного заходу для лідера "Добровольчого руху ОУН" Миколи Коханівського перебував у розшуку. Про це повідомляє прес-служба поліції міста Києва.

"Один з активних учасників подій у Святошинському районному суді перебував у розшуку за неправдиве повідомлення про мінування виправної колонії. Про це стало відомо, коли чоловіка доставили в Шевченківський управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, після розблокування будівлі суду в Шевченківське управління поліції доставили 30 осіб. При установці їх особистих даних з'ясувалося, що серед доставлених - уродженець РФ 1991 року народження, який перебуває в розшуку за завідомо неправдиве повідомлення про замінування Березанської виправної колонії.

Так, правоохоронці готують матеріали для затримання чоловіка в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Крім того, йому буде оголошено підозру у скоєнні правопорушення у Святошинському районному суді за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Наголошується, що жителю міста Вишгорода Київської області загрожує до семи років позбавлення волі.

Під час перевірки також встановлено, що раніше чоловік, який є військовослужбовцем Збройних сил України, самовільно залишив військову частину в Ужгороді. Цю інформацію перевірять.

Суд над Коханівським: один з учасників заворушень перебував у розшукуСуд над Коханівським: один з учасників заворушень перебував у розшукуСуд над Коханівським: один з учасників заворушень перебував у розшуку

Фото: один з учасників заворушень перебував у розшуку (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ході ранкових заворушень в Святошинському районному суді Києва під час розблокування приміщення постраждали троє журналістів.