ua en ru

Суд у Києві виніс вирок винуватцю смертельної ДТП на Осокорках

Суд у Києві виніс вирок винуватцю смертельної ДТП на Осокорках Фото: ДТП (УНІАН)

Винуватця ДТП засудили до 8 років в'язниці

Дарницький суд Києва засудив винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на Осокорках до 8 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресс-служба прокуратури столиці.

Повідомляється, що в четвер, 23 листопада, за участю прокуратури міста Києва Дарницький суд оголосив вирок 32-річного чоловіка - винуватцю ДТП на Осокорках, в результаті якого загинула 9-річна дівчинка, а інша отримала численні переломи.

Так, водія визнали винним за ч. ст 2. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і засудили до максимального терміну позбавлення волі, а саме до 8 років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 6 серпня 2017 року в Києві на Осокорках п'яний водій виїхав на узбіччя, де збив трьох дітей. Водій Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де збив трьох дітей. Від наїзду одна дівчинка (9 років) з велосипедом відлетіла на десяток метрів - на неї припав основний удар. Вона ще була жива до приїзду медиків, проте реанімаційні заходи лікарів не дали результату і дитина померла у "швидкій".