ua en ru

Суд над Кернесом продовжиться 22 лютого

Суд над Кернесом продовжиться 22 лютого Фото: Геннадій Кернес

На наступне засідання викличуть чотирьох свідків

У Київському районному суді Полтави 22 лютого 2016 року відбудеться десяте засідання по суті у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Про це повідомляє місцеве видання "Городской Дозор".

Відзначимо, сьогодні в суді над Кернесом виступали п'ять нових свідків. Зокрема, суд допитав слідчого Олександра Колесника, співробітника Держохорони Дмитра Старостенко, фахівця з безпеки особистого майна готелю "Національ" Юрія Гуріна, офіціантку готелю "Національ" Тетяну Пасюру і директора ресторану готелю "Національ" Вікторію Морозову.

"Сьогодні ми виступали з протестами в частині не повторення питань. Постійно звучали закиди з боку держобвинувачення і потерпілих, що я готував когось з кимось розмовляв. В подальшому прокурор Ганилов мені не приніс вибачення. Зараз він вважає, що суд мені повинен зробити зауваження. Може відразу мене засудити?", - сказав Кернес.

Крім того, повідомляється, що захист Кернеса подав клопотання про те, щоб скоротити засідання за тривалістю до двох годин і призначати їх не частіше одного разу в два тижні. У свою чергу, прокурор попросив змінити встановлений раніше графік слухань раз на тиждень одноразово.

"Суддя оголосив перерву на два тижні - до 11:00 22 лютого. На засідання викличуть чотирьох свідків", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше суд допитав першого віце-мера Харкова Ігоря Терехова і екс-начальника міської міліції Ігоря Болюха.