ua en ru

Суд над Кернесом перенесли на 28 березня

Суд над Кернесом перенесли на 28 березня Фото: суд над Геннадієм Кернесом перенесли на 28 березня

Сьогодні суд допитав двох свідків - інспектора поліції і екс-заступника начальника ДАІ Харкова

Наступне засідання у справі мера Харкова Геннадія Кернеса у Київському райсуді Полтави відбудеться 28 березня 2016 року. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання "Городской Дозор".

Як повідомляється, сьогодні відбулося одинадцяте засідання по суті у справі Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

"На сьогоднішньому засіданні допитали двох свідків, один з них - інспектор поліції Олег Ветляев. Правоохоронець розповів, що в 2014 році працював інспектором ДАІ, а ввечері 25 січня оформляв дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Новгородській, але сам на місце не виїжджав - всі документи передали йому. Подробиць аварії свідок не пам'ятав, так як "минуло багато часу", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що суд допитав Валерія Липчанского, екс-заступник начальника ДАІ міста Харкова, який повідомив, що з присутніх у залі особисто ні з ким не знайомий.

"Захисник Гунченко нагадав, що тривалі переїзди і сам судовий процес є виснажливими для мера, тому запропонував провести наступне засідання через два тижні. Кернес погодився зі своїм адвокатом і попросив зробити такий графік слухань постійним. У підсумку, наступне засідання призначили на 28 березня. Початок - об 11:00", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, Кернес підозрюється в незаконному позбавленні волі, тортурах і погрозі вбивства активістів харківського Евромайдана.