ua en ru

Корупційна схема в Міноборони: суд змінив запобіжний захід заступник міністра Павловському

Корупційна схема в Міноборони: суд змінив запобіжний захід заступник міністра Павловському Фото: Ігор Павловський (mil.gov.ua)

Запобіжний захід змінено з домашнього арешту на особисте зобов'язання

Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід заступнику міністра оборони України Ігорю Павловському з домашнього арешту на особисте зобов'язання. Про це РБК-Україна повідомив адвокат Ростислав Кравець.

"Так, було змінено рішення суду першої інстанції в частині запобіжного заходу. Було обрано особисте зобов'язання двох Героїв України, це колеги Павловського, ті, які з ним служили не один рік - Ігор Герасименко та Олександр Порхун", - сказав Кравець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що захист заступника міністра оборони України Ігоря Павловського подав апеляцію на рішення суду призначити запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відзначимо, 11 жовтня в НАБУ заявили, що виявили в Міністерстві оборони України корупційну схему розтрати 149 млн гривень при закупівлі палива.

Слідство вважає, що посадові особи Міноборони України за попередньою змовою з представниками комерційного підприємства скоїли злочин, передбачений ч. 5 ст.191 Кримінального кодексу України ("привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем").