ua en ru

Пожежа в дитячому таборі: суд обрав запобіжний захід екс-заступнику мера Одеси

Пожежа в дитячому таборі: суд обрав запобіжний захід екс-заступнику мера Одеси Фото: суд

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває

Приморський районний суд Одеси 10 жовтня обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання колишньому заступнику міського голови, яку підозрюють у службовій недбалості, що спричинила загибель дітей у таборі "Вікторія". Про це йдеться в повідомленні прокуратури Одеської області в Facebook.

Так, прокуратура області у своєму клопотанні орієнтувала суд на визначення запобіжного заходу для зазначеної особи у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Прокуратурою вирішується питання про оскарження зазначеного судового рішення в апеляційній інстанції. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

ПРОКУРАТУРА: У ХОДІ РОЗСЛІДУВАННЯ ОБРАНО ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД КОЛИШНІЙ ПОСАДОВІЙ ОСОБІ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ПІДОЗРЮВАНІЙ У...

Опубліковано Прокуратура Одеської Області 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що апеляційний суд області залишив під арештом директора дитячого оздоровчого комплексу "Вікторія", в якому сталася пожежа.

Пожежа в дитячому таборі "Вікторія" (Одеса) сталася в ніч на 16 вересня 2017 року. В результаті інциденту загинули три дитини. Всього в таборі на момент займання знаходилося 150 дітей.