ua en ru

Пожежа в Одесі: суд залишив під арештом директора табору "Вікторія"

Пожежа в Одесі: суд залишив під арештом директора табору "Вікторія" Фото: пожежа в таборі в Одесі (facebook.com/поліція-одеської-області)

Захист вимагав скасувати рішення Київського районного суду про арешт від 18 вересня

В Одесі, п'ятницю, 6 жовтня, апеляційний суд області залишив під арештом директора дитячого оздоровчого комплексу "Вікторія", в якому сталася пожежа. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської обл..

Зазначається, що сторона захисту вимагала скасувати рішення Київського районного суду про арешт, яке було винесене 18 вересня.

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. ст 2. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) здійснює СУ ГУНП в Одеській обл", - додали в прокуратурі.

Нагадаємо, пожежа в дитячому таборі "Вікторія" (Одеса) сталася в ніч на 16 вересня 2017 року. В результаті інциденту загинули три дитини. Всього в таборі на момент займання знаходилося 150 дітей.

Зазначимо, прокуратура оголосила про підозру колишньому чиновнику Одеської міської ради у зв'язку з пожежею в таборі "Вікторія".