ua en ru

Суд за позовом Саакашвілі до Міграційної служби відбудеться 26 жовтня

Суд за позовом Саакашвілі до Міграційної служби відбудеться 26 жовтня Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Саакашвілі подав у суд позов щодо "бездіяльності" Міграційної служби

Львівський окружний адміністративний суд розгляне позов колишнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі до Державної міграційної служби України 26 жовтня 2017 року. Про це Саакашвілі повідомив уFacebook.

Зокрема, Саакашвілі розкритикував заяву генпрокурора Юрія Луценка про те, що Міграційна служба відмовила йому нібито в праві перебувати в країні.

"Іронія ситуації в тому, що Міграційна служба мені не те, що не відмовляла, вони досі не відповіли на мій запит і взагалі не надали жодних документів, які заперечували б моє право перебувати в Україні. Кілька тижнів тому мої адвокати подали позов до суду про бездіяльність Міграційної служби і повне ігнорування моїх запитів. У цей четвер, 26 жовтня, у Львівському окружному адміністративному суді відбудеться слухання по цій справі", - додав Саакашвілі.

Генеральний прокурор Луценко остаточно забрехався! Щойно в ефірі телеканалу Ньюс Оне він заявив, що Міграційна служба ві...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 24 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Міграційна служба відмовила Саакашвілі у статусі біженця.

"Державна міграційна служба відмовила йому (Саакашвілі, - ред.) у статусі біженця, про який він написав заяву, і пан Саакашвілі, як завжди, до суду з оскарженням цього рішення не звернувся", - зазначив Луценко.