ua en ru

Суд Херсону заарештував на 2 місяці довірену особу Путіна

Суд Херсону заарештував на 2 місяці довірену особу Путіна Фото: Олена Одновол (freetavrida.org)

Суд Херсону арештував Олену Одновол до 21 червня

Херсонський міський суд заарештував на два місяці затриману на адмінкордоні з анексованим Російською Федерацією Кримом довірену особу президента РФ Володимира Путіна Олену Одновол. Про це написала речник прокуратури Криму Тетяна Тихончик у Facebook.

"Херсонський міський суд задовольнив клопотання прокуратури Автономної Республіки Крим та обрав підозрюваній у вчиненні держаної зради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 21.06.2018 року", - написала вона.

Крім того, як повідомляють "Крим.Реалії", адвокат затриманої Ігор Мокін заявив, що в слідства недостатньо доказів для оголошення їй підозри та арешту.

Нагадаємо, Олену Одновол було затримано 23 квітня 2018 року на адмінкордоні з Кримом. За словами генпрокурора України Юрія Луценка, жінка є довіреною особою Путіна. За інформацією Луценка, жінка проводила в анексованому Криму збір підписів на підтримку висування Володимира Путіна кандидатом на пост президента Російської Федерації на виборах 2018 року. Вчора жінці було повідомлено про підозру.