ua en ru

Суд Харкова заарештував розшукуваного Інтерполом росіянина

Суд Харкова заарештував розшукуваного Інтерполом росіянина Фото: прокуратура

Наразі вирішується питання щодо екстрадиції зловмисника

Суд Харкова заарештував розшукуваного Інтерполом росіянина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

"За клопотанням Дергачівської місцевої прокуратури районний суд арештував громадянина Росії, що підозрюється у вчиненні злочину на території Королівства Бельгія. У липні поточного року він оголошений у міжнародний розшук", - йдеться у повідомленні відомства.


Як зазначається, за словами керівника місцевої прокуратури Володимир Пісоцький, 34-річному чоловіку інкримінується вчинення злочину, що відповідає ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

"Суд застосував тимчасовий арешт до підозрюваного строком на 30 діб до надходження запиту про його видачу від компетентних органів Королівства Бельгії", - розповів Пісоцький.

Як повідомляється, чоловіка викрили та затримали у серпні поточного року під час спроби перетину державного кордону України з Російської Федерацією. Наразі вирішується питання щодо екстрадиції зловмисника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував узбека, який воював на боці бойовиків так званої "Донецької народної республіки".