ua en ru

Суд заарештував одного з членів угруповання, яке захопилоо ППС в Єревані

Суд заарештував одного з членів угруповання, яке захопилоо ППС в Єревані Фото: суд заарештував члена збройної групи "Сасна црер"

Заарештований в даний момент перебкває в лікарні для засуджених

Суд Єревана заарештував члена збройної групи "Сасна црер", яка захопила полк патрульно-постової служби в столиці Вірменії. Про це повідомляє "Радіо Азатутюн".

Павло Манукян взято під варту на 2 місяці.


Заарештований був доставлений в зал суду на ношах з медичного центру "Еребуні". Зараз Манукяна перевели в лікарню для засуджених.

В суді Манукян заявив, що провину не визнає. Його адвокат Інесса Петросян назвала рішення суду незаконним.

Раніше повідомлялося, що двоє загарбників поліцейської дільниці в Єревані здалися владі.

Нагадаємо, 17 липня група озброєних людей захопила будівлю патрульно-постової служби в Єревані і взяла кількох поліцейських в заручники. Нападники - прихильники координатора громадянської ініціативи "Установчий парламент" Жирайра Сефиляна - вимагали негайного звільнення свого лідера і "всіх політв'язнів". Вони також закликали до відставки уряду і президента і формування "уряду довіри".

Пізніше нападники відпустили всіх поліцейських, але 27 липня взяли в заручники чотирьох медичних працівників, які увійшли в будівлю для надання медичної допомоги пораненим бойовикам. Невдовзі одного медика звільнили. Сьогодні, 31 липня, були звільнені всі медичні працівники. Також повідомлялося, що сьогодні двоє загарбників добровільно здалися владі.