ua en ru

Суд над двома фігурантами справи про стрілянину в Княжичах перенесли

Суд над двома фігурантами справи про стрілянину в Княжичах перенесли Фото: Печерський районний суд Києва (УНІАН)

Розгляд справи перенесено у зв'язку з поганим самопочуттям судді

Засідання Печерського районного суду Києва щодо обрання міри запобіжного заходу ще двом фігурантам справи по розстрілу поліцейських у селі Княжичі під Києвом у грудні 2016 року перенесли на 4 вересня, передає агентство УНІАН.

Прокурор Генеральної прокуратури України Микола Наливайко повідомив, що розгляд справи перенесли в зв'язку з поганим самопочуттям судді, який повинен розглядати відповідні клопотання прокуратури.

Він зазначив, що суд повинен був розглянути запобіжний захід для старшого інспектора Корпуси оперативно-раптової дії (КОРД) Андрія Курти і екс-заступника начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського райвідділу поліції Романа Мариновського.

Час засідання суду 4 вересня поки не відомий, справу розглядатиме інший суддя, якого визначить автоматизований розподіл справ.

Нагадаємо, раніше сьогодні Печерський районний суд Києва відправив під домашній арешт екс-начальника управління карного розшуку столиці Леоніда Куряту, який також є одним з фігурантів справи про перестрілку в Княжичах.