ua en ru

Суд по Добкіну: прокуратура просить арештувати нардепа з заставою у 150 млн гривень

Суд по Добкіну: прокуратура просить арештувати нардепа з заставою у 150 млн гривень Фото: у Києві проходить суд по Добкіну (УНІАН)

Суд по Добкіну проходить сьогодні у Києві

У рамках засідання суду по нардепу Михайлу Добкіну, яке проходить сьогодні, 15 липня 2017 року, у Печерському районному суді Києва, прокуратура просить арештувати нардепа з заставою у 150 млн гривень. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Прокуратура просить суд застосувати щодо народного депутата з фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна запобіжний захід у вигляді арешту, а розмір застави визначити у розмірі не менше 150 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на думку сторони обвинувачення, Добкін може впливати на хід розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві розпочався суд по Добкіну. Засідання проходить у Печерському районному суді Києва, де розглядається питання про обрання Добкіну запобіжного заходу.

Верховна Рада України підтримала зняття недоторканності з народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна. За відповідне рішення проголосували 288 нардепів. Також нардепи підтримали подання на затримання і арешт Добкіна.