ua en ru

Суд у справі поліцейського Олійника перенесли на 2 березня

Суд у справі поліцейського Олійника перенесли на 2 березня Фото: радник глави МВС Зорян Шкіряк

Суд не встиг ознайомитися з матеріалами справи

Київський апеляційний суд переніс засідання у справі поліцейського Сергія Олійника, який вбив пасажира BMW в ході резонансної погоні в Києві перенесли на 2 березня 2016 року. Про це у Facebook повідомив радник голови Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"У зв'язку з тим, що суд не встиг ознайомитися з матеріалами справи, за згодою усіх сторін суд перенесено на 2 березня", - написав Шкіряк.

Ми в Апеляційному суді. Розпочалося засідання щодо справи поліцейського Сергія Олійника, котрому прокурори інкримінують ...

Опубликовано Зоряном Шкиряком 25 февраля 2016 г.

Началось заседание Киевского апелляционного суда, который рассматривает жалобу адвокатов патрульного полицейского Сергея...

Опубликовано Антоном Геращенко 25 февраля 2016 г.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва на два місяці заарештував поліцейського Сергія Олійника, який в ході погоні застрелив неповнолітнього пасажира переслідуваного автомобіля BMW.

Зазначимо, більше 10 народних депутатів готові взяти на поруки Олійника. На судовому засіданні також були присутні голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе і глава поліції Києва Андрій Крищенко.