ua en ru

Суд у справі перекладача Гройсмана продовжиться 8 жовтня

Суд у справі перекладача Гройсмана продовжиться 8 жовтня Фото: Станіслав Єжов (УНІАН)

Сьогодні суд продовжив арешт перекладачеві Гройсмана

Голосіївський районний суд Києва переніс розгляд справи стосовно перекладача Володимира Гройсмана Станіслава Єжова на 8 жовтня і 10 жовтня. Про це суддя заявила в залі суду, передає кореспондент РБК-Україна.

"У зв'язку з тим, що у колегії суду є інші засідання, дане засідання продовжимо 8 жовтня о 12:00. Наступна дата засідання призначено на 10 жовтня на 11:00", - сказала суддя.

Нагадаємо, сьогодні, 3 вересня, Голосіївський районний суд Києва задовольнив клопотання сторони обвинувачення про продовження запобіжного заходу Єжову, якого підозрюють у державній зраді. В ході засідання прокурор по справі Єжова розповів, що в ході обшуку у перекладача Гройсмана вилучили 500 євро та понад 6 тис. доларів

Як відомо, 20 грудня 2017 року співробітники СБУ затримали агента російських спецслужб в Секретаріаті Кабінету міністрів України. Ним виявився Станіслав Єжов. 22 грудня 2017 року суд обрав Єжову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 17 лютого. Оперативники Служби безпеки України задокументували, що чиновник за завданням російських кураторів збирав з допомогою спеціального устаткування інформацію про діяльність урядових структур. Отримані дані зловмисник передавав кураторам через електронні канали зв'язку.