ua en ru

Суд у справі Насірова пішов на нараду

Суд у справі Насірова пішов на нараду Фото: представники суду щодо Роману Насірову пішли на нараду

У Солом'янському суді завершилися дебати сторін у справі колишнього голови ГФС Романа Насірова

У Солом'янському районному суді Києва завершилися дебати у справі відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

О 2:18 ночі 7 березня суддя оголосив, що суд йде до дорадчої кімнати.

Зазначимо, у понеділок, 6 березня, Солом'янський районний суд Києва продовжив розпочатий у суботу, 4 березня, розгляд справи про обрання запобіжного заходу усуненому з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Під час сьогоднішнього засідання захисту голови ГФС було відмовлено в задоволенні клопотання про відвід судді Олексадра Бобровника, а також у проведенні судово-медичної експертизи.

Водночас суд долучив до кримінальної справи документи про британське та угорське громадянство, інформація про які раніше була оприлюднена САП.

На думку прокурорів, ці факти підтверджують необхідність застосування до Насірова запобіжного заходу, пов'язаного з обмеженням волі.

Нагадаємо, увечері в понеділок, 6 березня, Солом'янський райсуд Києва відхилив клопотання захисту відстороненого від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби Романа Насірова про перенесення засідання на ранок.