ua en ru

Суд по справі "Київенерго" оголосив перерву

Суд по справі "Київенерго" оголосив перерву Фото: "Київенерго" (УНІАН)

Суд оголосив перерву для виконання вимог Гаазької конвенції

Господарський суд Києва, який розглядає справу про повернення місту акцій "Київенерго", "Київгазу" і "Київводоканалу", оголосив перерву для виконання вимог Гаазької конвенції. Про це у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Суд у справі про повернення акцій "Київенерго", "Київгазу" і "Київводоканалу" оголосив перерву для виконання вимог міжнародної конвенції... Як повідомила головуюча суддя, судове засідання відкладається для забезпечення виконання Гаазької конвенції в частині повідомлення про розгляд цієї справи компаній-відповідачів, які знаходяться на Кіпрі", - повідомила Максимець

За її словами, раніше копія позовної заяви була спрямована на адреси офісів цих компаній, які були вказані в реєстраційних документах. Про час та місце розгляду справи суд повідомить у відповідній постанові.

Суд у справі про повернення акцій «Київенерго», «Київгаз» та «Київводоканал» оголосив перерву для виконання вимог міжнар...

Опубліковано Надеждою Максимец 2 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура подала позов про повернення Києву пакету акцій "Київенерго". Прокурори вимагають повернути місту 12,7% акцій "Київенерго", 61% - "Київгазу" і 67% - "Київводоканалу".