ua en ru

Суд у справі екс-нардепа Мартиненка почнеться о 15:00

Суд у справі екс-нардепа Мартиненка почнеться о 15:00 Фото: Микола Мартиненко

Солом'янський райсуд Києва розгляне клопотання САП про обрання запобіжного заходу

Засідання Солом'янського районного суду Києва по справі колишнього народного депутата фракції "Народний фронт" Миколи Мартиненка відбудеться в 15:00 сьогодні, 21 квітня 2017 року. Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) в Facebook.

"21 квітня в 15:00 Солом'янський районний суд Києва розгляне клопотання прокурорів САП про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату України Мартиненко М. В., який підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 28 ч. 5 ст. 191 і ч. 1 ст. 255 КК України", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, засідання відбудеться за адресою: Вознесенський узвіз, 10 (колишня вулиця Смирнова-Ласточкіна), зал засідань необхідно уточнювати в суді. САП буде клопотати про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 60 діб для Миколи Мартиненка з альтернативою внесення застави у 300 млн гривень.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) буде клопотати про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вар...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 21 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затримання Миколи Мартиненка, колишнього народного депутата фракції "Народний фронт", відбулося у четвер, 20 квітня, силами детективів НАБУ. Мартиненко підозрюють у створенні злочинної організації та розтраті майна у справі про розкрадання коштів ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".