ua en ru

Суд арештував заступника глави Держслужби праці з заставою близько 1,4 млн гривень

Суд арештував заступника глави Держслужби праці з заставою близько 1,4 млн гривень Фото: ГПУ повідомила про арешт заступника глави Держслужби праці

Високопосадовця відсторонено від займаної посади

За клопотанням Генеральної прокуратури України першому заступнику голови Державної служби України з питань праці Михайлу Бардонову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

"18 липня 2016 року за клопотанням Головного слідчого управління, підтриманого Департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату, ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва Першому заступнику Голови Державної служби України з питань праці, якого підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.


Разом з тим, указаною ухвалою суду визначено розмір застави в сумі 1 378 000 гривень.

Крім цього, зазначається, що зазначеного високопосадовця відсторонено від займаної посади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали першого заступника глави Державної служби України з питань праці Михайла Бардонова на хабарі в 100 тис. гривень.