ua en ru

Заступника глави Держслужби праці затримали на хабарі в 100 тис. гривень

Заступника глави Держслужби праці затримали на хабарі в 100 тис. гривень Фото: Юрій Луценко розповів про затримання першого заступника голови Держслужби праці

Також проведено обшук у керівника вказаної служби

Правоохоронці затримали першого заступника глави Державної служби України з питань праці Михайла Бардонова на хабарі в 100 тис. гривень. Про це на брифінгу у Луцьку заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомила у Facebook його прес-секретар Лариса Сарган.

"У ході проведення спецоперації працівниками Головного слідчого управління Генпрокуратури України спільно з працівниками СБУ, 16 липня, о 1.20 ночі, після отримання чергової частини хабара в сумі 100 тис грн. викрито першого заступника Голови Державної служби України з питань праці Бардонова Н.В. Під час обшуку предмет хабара вилучено. Також проведено обшук у керівника вказаної служби. Загалом проводиться 10 обшуків по цій справі", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, першого заступника глави Держслужби з праці наразі затримано в порядку ст. 208 КПК України.

"Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину та інші особи, причетні до цього злочину", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на великому хабарі затримано топ-менеджер компанії, що входить в "Надра України".