ua en ru

Суд заарештував затриманого на хабарі у Полтавській області співробітника СБУ

Суд заарештував затриманого на хабарі у Полтавській області співробітника СБУ Фото: суд заарештував співробітника СБУ, затриманого при отриманні хабара

Для співробітника СБУ суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з внесенням застави близько 110 тис. гривень

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з внесенням застави близько 110 тис. гривень для співробітника управління Служби безпеки України в Полтавській області. Про це повідомляє пресс-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Оперуповноважений відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Полтавській області був затриманий при отриманні хабара в розмірі одна тисяча доларів.

Військова прокуратора повідомила затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України - "отримання неправомірної вигоди, що поєднане з вимаганням".

Співробітник СБУ вимагав гроші від підприємця за повернення раніше вилученої комп'ютерної техніки. Крім того, за неприпятствование в діяльності підприємця, правоохоронець вимагав платити йому 300 доларів щомісячно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Полтавській області співробітники СБУ затримали при отриманні хабара в тисячу доларів.