ua en ru

Суд заарештував трьох злоумышленников, підозрюваних у побитті ветеранів АТО 9 травня у Дніпрі

Суд заарештував трьох злоумышленников, підозрюваних у побитті ветеранів АТО 9 травня у Дніпрі Фото: арешт

Підозрювані заарештовані на 60 діб

Жовтневий районний суд Дніпра обрав міру запобіжного заходу трьом "тітушкам", підозрюваних у побитті ветеранів антитерористичної операції 9 травня . Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомляє прес-служба управління Національної поліції Дніпропетровської області.

"Дніпро. Ще троє "орлів Вілкула" затримані і заарештовані судом. "Тітушина бадьорість"! 9 травня змінилася камерою 12 травня. Працюємо далі", - написав голова Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму Twitter.

Зазначається, що трьом підозрюваним у масових заворушеннях 9 травня обрана міра запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Нагадаємо, у Дніпрі поліція затримала чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня. "Ним виявився 27-річний місцевий житель з багатим кримінальним минулим. На відео, яке поширене в мережі Інтернет, видно, що саме він, а не міліціонер надає команди і направляє дії молодих людей, які жорстоко побили ветеранів АТО", - сказано в повідомленні поліції.