ua en ru

Суд арештував останнього із затриманих у рамках спецоперації МВС

Суд арештував останнього із затриманих у рамках спецоперації МВС Фото: Анатолій Матіос (matios.info)

Крім того, суд арештував 11 затриманих, 7 підозрюваним призначено заставу, 4 - особисте зобов'язання

Суд арештував останнього із затриманих у рамках спецоперації Міністерства внутрішніх справ України екс-посадовця часів президента Віктора Януковича. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"Крайній на цей період часу, не порушуючи строку затримання 72 години затриманий нами 23-тій екс-податківець арештований судом з правом застави в розмірі 10 млн гривень", - повідомив він.

Крайній на цей період часу, не порушуючи строку затримання 72 години затриманий нами 23-тій екс-податківець арештований ...

Опубліковано Анатолієм Матіосом 26 травня 2017 р.

Також Матіос повідомив, що за участь у злочинній організації та зловживання службовим становищем загалом було затримано 23 екс-керівників Мінздоху. Наразі судом арештовано з правом застави - 11 підозрюваних, запобіжний захід (застава) обрано - 7 підозрюваним, запобіжний захід (особисте зобов'язання) обрано - 4 підозрюваним.

Звіт про 72 години Військовоі прокуратури з моменту затримання екс-податківців На першому (!!!) етапі реалізаціі матері...

Опубліковано Анатолієм Матіосом 26 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головний військовий прокурор України Анатолій Матіос анонсував нову хвилю розслідування проти екс-чиновників часів президентства Віктора Януковича.