ua en ru

Суд заарештував підозрюваних в спробі зірвати місцеві вибори в Дніпропетровській області

Суд заарештував підозрюваних в спробі зірвати місцеві вибори в Дніпропетровській області Фото: суд (Pixabey)

Всі затримані у віці від 20 до 25 років проживають в Дніпрі та області

Суд заарештував 5 підозрюваних у спробі зірвати місцеві вибори в Дніпропетровській області. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Дніпропетровської області.

"П'ятьох підозрюваних у спробі зірвати виборчий процес в селі Майське Синельниківського району взяли під варту. Запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави обрав суддя Синельниківського міськрайонного суду", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, всього у Синельниківський відділ поліції були доставлені 24 особи, з них четверо були затримані в порядку статті 208 КПК.

Наступного дня був затриманий ще один підозрюваний. Всі п'ятеро затриманих у віці від 20 до 25 років проживають в м. Дніпро і області.

Щодо події відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 3 ст. 157 (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України.

Суд заарештував підозрюваних в спробі зірвати місцеві вибори в Дніпропетровській областіСуд заарештував підозрюваних в спробі зірвати місцеві вибори в Дніпропетровській області

Фото: 5 осіб взяли під варту (dp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала 24 нападника на виборчу дільницю у Дніпропетровській області, де проходили місцеві вибори в об'єднані територіальні громади.