ua en ru

Суд заарештував підозрюваних у розкраданні коштів "Укрхімтрансаміаку"

Суд заарештував підозрюваних у розкраданні коштів "Укрхімтрансаміаку" Фото: суд (Pixabey)

Прокурори САП готують апеляційну скаргу на рішення суду щодо запобіжних заходів

Суд заарештував підозрюваних у розкраданні коштів державного підприємства "Укрхімтрансаміак". Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) в Facebook.

"9 вересня 2017 слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва частково задовольнив клопотання детективів Національного антикорупційного бюро (НАБУ), підтримане прокурорами САП, і обрав заходи затриманим напередодні особам, які підозрюються у заволодінні та легалізації понад 40 млн гривень коштів ДП "Укрхімтрансаміак", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, колишньому виконуючому обов'язки директора "Укрхімтрансаміаку" призначили цілодобовий домашній арешт, його співучаснику - керівникові приватного підприємства - взяття під варту з альтернативою внесення застави у 1,5 млн гривень.

Крім того, іншому співучаснику - керівникові приватного підприємства - взяття під варту з альтернативою внесення застави в 1 млн гривень. Відзначається, що прокурори САП готують апеляційну скаргу на рішення судді щодо запобіжних заходів.

9 вересня 2017 року слідчий суддя Солом'куп'янського районного суду міста Києва частково задовільнив клопотання дективів...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ і САП затримали причетних до розкрадання коштів ДП "Укрхімтрансаміак".

Так, детективи НАБУ і прокурори САП клопотали про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 13,6 млн гривень кожному.