ua en ru

Суд заарештував першого заступника Шевченківської РДА

Суд заарештував першого заступника Шевченківської РДА Фото: затримання київського чиновника

Чиновнику обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту на 60 діб із правом застави

Печерський районний суд Києва 25 березня 2017 року обрав запобіжний захід затримано напередодні першому заступнику Шевченківської райдержадміністрації у вигляді взяття під варту терміном на 60 діб із правом виходу з-під варти під заставу. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури у Facebook.

Зазначено, що суд розглянув клопотання міської прокуратури щодо обрання запобіжних заходів першому заступнику Шевченківської РДА та його спільнику, які напередодні були затримані за підозрою у розкраданні комунального майна та привласненні коштів на загальну суму 29 млн гривень.

"Суд задовольнив клопотання прокурора та застосував до обох підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. При цьому суд визначив у якості альтернативи розмір застави у сумі 2 млн гривень для посадовця РДА, та 480 тис. гривень - для його спільника", - йдеться в повідомленні.

Печерський райсуд столиці у суботу, 25 березня 2017, розглянув клопотання прокуратури міста Києва щодо обрання запобіжни...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 25 березень 2017 р.

Водночас, у зв'язку з тим, що прокурор у судовому засіданні наполягав на заставі у розмірі 29 млн гривень для кожного, що відповідає сумі заподіяних зловмисниками збитків, наразі вказані рішення суду вивчаються прокуратурою на предмет можливого оскарження у цій частині.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Києва затримала та повідомила про підозру першому заступнику голови Шевченківської РДА в розкраданні майна територіальної громади та заволодінні коштами комунальних підприємств.