ua en ru

Суд заарештував директора одного із заводів Міноборони за хабар

Суд заарештував директора одного із заводів Міноборони за хабар Фото: суд (Pixabey)

У Львові суд обрав запобіжний захід директорe "Львівського автомобільного ремонтного заводу"

У Львові суд відправив під цілодобовий домашній арешт директора Львівської філії ДП Міноборони України "Техвоєнсервіс" "Львівський автомобільний ремонтний завод". Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури України.

"Шевченківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді взяття під цілодобовий домашній арешт терміном на 60 діб директор Львівської філії ДП Міноборони", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 13 вересня 2017 військова прокуратура Львівського гарнізону за матеріалами і спільно з оперативними співробітниками управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди чиновником.

Так, грошові кошти в розмірі 12 тис. гривень призначалися за сприяння у вирішенні питання про надання суб'єкту підприємницької діяльності в оренду складських приміщень підприємства і підписання договору оренди.

Суд заарештував директора одного із заводів Міноборони за хабар

Фото: суд заарештував директора одного із заводів Міноборони (gp.gov.ua)

Правопорушник затриманий в порядку ст. 208 КПК України під час отримання частини хабара у розмірі 3 тис. гривень і йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, що поєднане зі здирництвом).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Тернопільській області правоохоронці затримали голову сільради, яка отримала 10 тис. гривень хабара.